Har tejpat i två nätter och vaknar jättetrött, ska jag fortsätta?

Fråga

Jag har provat att tejpa munnen i två nätter och är jättetrött när jag vaknar. Vad jag vet har jag inte vaknat på natten. Ska jag fortsätta med tejpen eller inte tycker du?

Öppen för kommentarer 0
Kundservice | Medveten Andning 2 år 1 Svar 471 visningar 0

Svar ( 1 )

  1. För en del som börjar andningsträna kan det ibland inträffa en form av utrensning eller förstförsämring, innan det blir bättre. Reaktionen (tillfällig försämring) kan komma omgående eller efter några veckors andningsträning. Det som händer vid förstförsämring, kan liknas vid när en person som slutar röka inte mår så bra i början utan vinsterna kommer efter ett tag. Vanligtvis uppstår reaktionen där vi haft problem tidigare. Ett sätt att se på förstförsämring är därmed att kroppen håller på att läka.

    Att du är jättetrött när du vaknar kan vara en form av förstförsämring. Så mitt råd är att hänga i och fortsätta att tejpa munnen på natten i alla fall i minst en vecka och allra helst i fyra veckor.

    I denna artikeln kan du läsa några erfarenheter från människor som börjat andningsträna och upplevt att det blivit sämre innan det blev bättre: Kan andningsträning ge förstförsämring – https://www.medvetenandning.se/blogginlagg/kan-andningstraning-ge-forstforsamring/

Skriv ett svar