Vad säger läkarna om Medveten Andning

Fråga

Vad säger läkarna om påståenden att det är bättre att andas genom näsan och om det kan ge någon hälsoeffekt?

Öppen för kommentarer 0
Kundservice | Medveten Andning 1 år 1 Svar 1072 visningar 0

Svar ( 1 )

  1. Svaret är redigerat.

    Min uppfattning är att läkare generellt inte är så kunniga om hur våra andningsvanor påverkar vår hälsa. Vilket är ganska logiskt eftersom de inte får utbildning inom detta på läkarutbildningen. Så okunskapen inom sjukvården har ju främst att göra med att utbildningen behöver moderniseras.

    Samtidigt lägger vi inte så stort fokus på vad läkare säger, då vi i första hand inte vänder oss specifikt till läkare, utan mer generellt till alla dem som är nyfikna och vill testa vad Medveten Andning kan göra för dem, oavsett titel, yrke och bakgrund.

    Med det sagt, så är det absolut så att vi gärna hade önskat att fler läkare hade upptäckt vikten av bra andningsvanor. Kanske är det på gång 😊. Dr Johannes Lindh är en fd överläkare vid Falu Lasarett som vi samarbetar en del med – https://www.medvetenandning.se/blogginlagg/dr-johannes-lindh/

    Bilden nedan är från mina föreläsningar där jag frågat tusentals människor om de på något sätt, vid något tillfälle, fått frågan från sin läkare om hur de andas. 98-99% svarar nej.

Skriv ett svar